friv

19 Aralık 2013 Perşembe

Friv ve GTA 5 Oyna

Son yılların en popüler oyunlarından bir tanesi olan GTA 5 oyunu şimdide sizlere friv oyun olarak sunuluyor. Sizde Friv ve GTA 5 oyunun oynayarak farklı maceralara atılabilir ve yeni şeyler deneyebilirsiniz. Gerçek GTA oyunlarında oynadığınız her şeyi de bu oyunda bulabileceksiniz.
GTA 5 oyunundaki amacınız her zamanki gibi yine aynı. Yapmanız gereken sırasıyla size görev veren patronlarınızın yanına gitmek ve onların isteklerini yerine getirmek. İlk başlarda bu görevleri yapmak oldukça kolay gibi dursa da oyunun ilerleyen bölümlerinde bu görevleri yapmak oldukça zorlaşıyor. Bir yandan çetelerle başa çıkarken bir yandan da polisle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Polis, burnunu işinize soktuğu zamanda artık sizin için her şey daha da zorlaşıyor. Bu durumda yapmanız gereken şehirdeki tenha yerlere saklanarak polise izinize kaybettirmek olacaktır. Çünkü polis peşinizdeyken bir işi yapmanız inanılmaz derecede zorlaşıyor.
Friv ve GTA 5 oyunu her zamanki gibi size araba çalma ve sokakta kavga çıkartma imkânını tanıyor. Sokakta yürürken gıcık olduğunuz birisine takılabilirsiniz. Ancak çevrede polis olmamasına dikkat etmelisiniz. Aksi durumda polis hemen peşinize takılacak ve sizi tutuklayacaktır. Oyunda hiç değişmeyen ve efsane haline gelen bir diğer özellikse sokaktaki arabaları çalabilmeniz. Sizde hoşunuza giden bir araba gördüğünüzde yola atlayın ve şoförü araçtan indirerek o arabayı alın. Araba artık sizindir.
GTA 5 oyununun grafikleri ve ses efektleri her zamanki gibi yine oldukça iyi. Arabanız ile kaza yaptığınızda arabanızdan çıkan siyah dumanlar, arabanın zamanla alev alması ve yanması, fren sesleri, insan çığlıkları, sirenler ve aklınıza gelebilecek daha onlarca efekt oyunu daha da gerçekçi yapmış. İşte bu da oyunu daha da ilgi çekici hale getiriyor.
Friv ve GTA 5 oyununda yapmanız gereken görevler sizlere ekranda gösteriliyor. Gitmeniz gereken yerlerde yine ekran üzerinde gösteriliyor. Tüm bunlara dikkat ettiğiniz zamanda kısa sürede görevlerinizi başarılı bir şekilde tamamlıyor ve bir sonraki göreve geçiyorsunuz. Sizde farklı bir oyun oynamak ve saatlerce eğlenmek istiyorsanız GTA 5 oyununu oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder