friv

11 Aralık 2013 Çarşamba

GTA 5

Son yılların en popüler oyunlarından bir tanesi olan GTA 5 oyunu artık sizlerle buluşuyor. Sizde sıradan oyunlardan sıkıldıysanız ve farklı bir oyun oynamak istiyorsanız GTA 5 oyununu oynamayı tercih edebilirsiniz. Bu oyun sayesinde sadece eğlenmekle kalmayacak aynı zamanda da üzerinizdeki tüm stresi de atmış olacaksınız.
                GTA 5 oyunundaki asıl amacınız size verilen görevleri başarılı bir şekilde yerine getirmektir. İlk başlarda size kolay görevler verilecektir. Ancak daha sonrasında ise görevleriniz giderek zorlaşacaktır. Kimi zaman yaptığınız görevlerden dolayı peşinize polislerin takıldığını göreceksiniz. İşte bu durumlarda yapmanız gereken bu polisleri atlatarak görevinize odaklanmak olacaktır. Kimi zamanda silahlı çatışmaya gireceksiniz. Bu durumda da düşmanlarınızı yerini teker teker tespit etmeli ve onları etkisiz hale getirmelisiniz.
                GTA 5 oyununda size birçok fonksiyon sunuluyor. Oyunda yayaları dövebilir ve yoldan geçen bir arabanın önünü keserek arabayı çalabilirsiniz. Ancak araba çalarken çevrenize dikkat edin. Eğer sizi polisler görecek olursa bu durumda aranan bir suçlu haline gelirsiniz. Aracınız ile kaza yaptığınızda aracınız hasar almaya başlayacaktır. Hasar arttığı zamanda aracınız yanmaya başlayacak ve daha sonrasında da patlayacaktır. Bu nedenle eğer ölmek istemiyorsanız aracınız patlamadan önce araçtan çıkmalısınız.

                GTA 5 oyunu grafikleri ve ses efektleri bakımından da oldukça başarılı. Birbiri ile uyumlu olarak kullanılan bu efektler sayesinde oyun daha da gerçekçi bir yapıya bürünmüş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder