friv

24 Ekim 2013 Perşembe

Eğlenerek Stres Atmak İçin Friv Oyunları




            Oyun oynamak birçok insan için eğlenceli olmasının yanında rahatlatıcı da bir etkinlik. İnsanlar, iş ve özel yaşamlarının verdiği stresin üstesinden gelebilmek için oyun oynamayı tercih ediyorlar. Söz konusu oyun olunca, internet ortamından daha iyi bir yer bulunamaz. İnternet ortamında, oyun oynamayı sevenler için hazırlanmış binlerce oyun bulmak mümkün. Uzun soluklu çevrimiçi oyunlarda, kısa süreli flash oyunlara kadar sayısız oyun, internet sitelerinde ücretsiz olarak oynanabiliyor. Bu tür oyunların yeni bir çeşidi olan friv 1 oyunları da kullanıcıların tercih ettiği oyun türlerinden.



            Eskisine göre yeni oyunlar ile oyun severlere sunulan friv 1 oyunları, yine çeşitli senaryolar ile oyuncuları eğlendirmeyi amaçlıyor. İster tank kullanın, ister avcılık yapın. Eğlenceli vakit geçirmek ve stres atmak için bire bir. Genel özellikleri yine eskisinde olduğu gibi flash oyunlara benziyor. Senaryolar üzerinde yapılan değişikler ise, oyuncuların yeni oyunlar keşfedip eğlenmesini sağlıyor. Kısa soluklu olması ve insanı sıkmaması da oyunların en güzel yanı. Çoğu oyun tekrar eden hamlelere dayanıyor ve bir amaca ulaşmanız gerekmiyor. Bu da istediğiniz zaman oyunu bırakabilmenizi olanaklı kılıyor. Kısıtlı vakitlerde eğlenmek için birebir.




            Bir diğer kolaylığı ise, zihni yormayan kolay anlaşılabilir oyunlar olması. Kafanızı çok fazla meşgul etmede, eğlenerek stres atabileceğiniz kısa aktiviteler olarak görülebilir. Çoğu oyun sever için aranan bir özellik. Boş vakitlerinizi eğlenerek geçirmek istiyorsanız, yapmanız gereken belli gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder