friv

27 Ekim 2013 Pazar

Friv ile Motor Oyunları

Dikkat ve konsantre gerektiren bu oyunlar özellikle erkek çocukların dikkatini çekmektedir. Hız tutkunu oyun severlerin vazgeçemediği motor oyunları boş vakitlerinizin eğlencesi haline gelsin. Her yaştan kişinin kendine uygun seveceği ve eğleneceği türden oyunlar bu kategoride bulunmaktadır.
Adrenalin yüklü yarış oyunları yapmak istiyorsanız bu tür oyunlar içerisinden seçim yapmalısınız. Motorunuz ile engelleri aşabilmeniz sizin ellerinizde olacaktır. İsterseniz diğer motorlarla yarışabileceğiniz oyunlar da mevcuttur. İşte o zaman heyecan ve eğlence iki kat artıyor. Üç boyutlu oyun keyfini sunan birçok seçenek ile oyunları oynarken kendinizi oyun içinde zannedersiniz. Rakipleriniz sizi alt etmek üzere oradalar. Peki ya siz? Hedefiniz herkesi geçip oyunu birinci bitirmektir. Bazı oyunlarda bölümleri aştıkça yeni ve daha zor olan bir bölüm sizleri bekler. O zaman birinci olmak için dikkatinizi daha çok oyuna vermeniz gerekir. En iyi ve sürekli yeni oyunların eklendiği friv ile motor oyunlarını oynamak için daha fazla beklemeyin.



Bu oyunların bir başka eğlenceli yönü normal hayatınızda motor ile yapamayacağınız çoğu hareketi yapabiliyor olmanızdır. Erkek çocuklarının motor düşkünlüğü onların bu tip oyunları çok sevmesine ve oyunları oynarken büyük haz duymalarına neden olur. Hiç beklenmedik anda bir engelin çıkması o anda engelden atlamanızı gerektirir. Oyun içerisinde motorunuz ile toplayacağınız puanlar ile diğer bölüme geçmeye hak kazanabilirsiniz.
Sevdiğiniz karakterlerin motor oyunları ile de eğlencenize devam edebilirsiniz. Onların motor ile gezi turlarında engelleri aşmasına yardım ettiğiniz gibi etraftaki puan getirecek malzemeleri toplayarak oyundaki en yüksek skoru siz elde edebilirsiniz. Ayrıca bu oyunları oynamak oldukça basittir. Klavyedeki yön tuşları ile veya bilgisayarınızın faresi ile motoru yönlendirerek oyunda istenilen amaca ulaşabilirsiniz. Siz de sevilen oyunlar ile oyun oynamanın tadını çıkarın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder