friv

22 Ekim 2013 Salı

GTA 5 Oyunu ve Friv Oyunlar


                Oyunlar hayatımıza keyif katar ve stres atmamızı, dünyanın gerçekliğinden uzaklaşarak, hayalimizdeki dünyayı kurmamızı sağlarlar. Oyunlar, yalnızca çocuklar için değildir. Gençler ve yetişkinler için de uygun keyifli oyunlar bulunur ve oyun her yaşta oynanır. Ancak oyun oynamaya ve oyunların keyifli olduğunu keşfetmeye, çocuk yaşlarda başlarız. Çocukların hem öğrendiği hem eğlendiği oyunlar, günümüzde ulaşılması daha kolay bir noktadadır. Bu sebeple ebeveynler, çocukların oyun alışkanlıklarını değiştirmeye çalışmaktadırlar. Daha çok eğitici özelliğe sahip oyunlar, çocuklar için tercih sebebi olmalıdır. Çünkü “eğitim her yerde” felsefesi, çocuk gelişiminde önemli bir role sahiptir.



                Çocukların oyun oynama alışkanlıklarını değiştirmek isteyen anne babalar, çocukların hangi alanlarda daha zayıf olduklarını öncelikli olarak keşfetmelidirler. Bunu tek başına yapamayan ebeveynler, uzmanlardan yardım alarak tespit edebilirler. Çocuklarının fazla sakin olmasından ve reflesif hareketlerinin zayıf olmasından şikâyetçi ve bu durumu düzeltmek isteyen anne ve babalar, çocuklarına seçeceklerini oyunlarla, durumu düzeltebilirler. Özellikle reflekslerin gelişmesinde büyük etkisi olan oyunlardan birisi; dünyayı kasıp kavuran, tüm dünya üzerinde yaygın olarak oynanan ve çocukların da severek oynadığı bir oyun olan; GTA 5 oyundur. GTA 5 oynamaktan keyif alan çocukların özellikleri göz önüne alındığında, refleks hareketlerinin daha güçlü olduğu gözlenmektedir. GTA 5 oynayana yetişkinlerde de aynı durum gözlenmiştir. Bu keyifli oyunu, friv oyunlardan rahatlıkla bulabilirsiniz. Friv oyunlar içerisinde çok fazla tercih edilen bir oyun türü olan ve dikkat gerektiren GTA 5, yetişkin erkeklerin ve erkek çocuklarının daha fazla tercih ettiği bir oyundur.

                Friv oyunları açarak, aradığınız her çeşit oyunu bulabilir ve çocuklarınızla beraber vakit geçirebileceğiniz niteliklere sahip oyunları da kolaylıkla bulabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder