friv

21 Ekim 2013 Pazartesi

Friv oyunları oyun 42



                Bilgisayar oyunları üretildikleri ilk günden bu yana insanların zamanlarını keyifle geçirmek için kullandıkları ve kişiye çoğu zaman pek çok yönden katkı sağlayan teknolojik ürünler arasındadırlar. Sanal dünyadaki görüntü ve seslerden ibaret olarak görülebilse de, her oyun onu kullanan kişiye sayısız beceri ve tecrübe kazandırmaktadır. Günümüzde kullanılan en profesyonel yapımdan en amatör flash oyuna kadar tüm uygulamalar, insanları eğlendirmeye yönelik hazırlanan öğretici programlardır.



                İnternetin ülkemiz ve dünyada hızla yayılması ve insanların hayatlarının her anında mobil cihaz veya sabit bilgisayarlarını kullanmaya başlamaları ile birlikte, flash oyun sektörüne de ilgi artmıştır. Yakın geçmişte oyun oynamak için belirli zaman aralıkları ayırması gereken insanlar, artık saniyeler içinde başlatabildikleri oyunları sayesinde boş vakit olarak nitelendirilen kısa süreleri dolgun biçimde değerlendirebilmektedirler. Bazı flash oyunlar yalnızca anlık eğlence ve tecrübe sunarken, bazılarının ise defalarca oynanarak kişinin kendisi ve arkadaşları ile rekabet halinde olmasını sağlaması ile bu sektörün ne denli gelişmekte ve yeniliğe açık olan bir alan olduğu görülebilmektedir.
                Oyun 42, flash oyunların toplu olarak bulunabileceği en başarılı adreslerden birisi konumundadır. Her ne kadar internet üzerinde flash oyun içeriği sunan birbirinden farklı yüzlerce site bulunsa da, maalesef çok azı bu adres kadar detaylı, eğlenceli ve güncel uygulamaları kullanıcıları ile buluşturabilmektedir. Site yönetiminin oldukça titiz çalışma düzenleri sayesinde aradığı kategorideki herhangi bir oyuna saniyeler içinde ulaşabilen kişi, oyun 42’yi sürekli olarak ziyaret etmeye ve eğlencesini katlamaya başlamaktadır.



                Bu alanda hizmet veren kaliteli adreslerden bir diğeri ise şüphesiz Friv’dir. Dünya üzerinde en çok tıklanan iki yüz elli adet oyunu kullanıcılarının beğenisine sunan Friv, bu sayıyı sabit tutup oyunları değiştirerek güncel içerik sağlamaktadır. Ayrıca kullanıcıların genel olarak talep ettiği oyunların yeni versiyonlarını da vakit kaybetmeden sayfasına ekleyen friv yöneticileri, bu alanda yoğun takdir ve tebrik almaktadırlar.

                Oyun 42 ve benzer sitelerin ancak kullanıcıların ilgileri doğrultusunda gelişebileceği düşünüldüğünde, site yetkililerinin tercih edilmek için ne denli yoğun bir çaba içinde oldukları anlaşılabilmektedir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder