friv

16 Ekim 2013 Çarşamba

Friv Oyunları

Bilgisayarların günlük hayatın her anında ve her yaştan insan tarafından kullanılmaya başlanması, yazılım ve donanım gelişimine büyük bir hız kazandırmış durumdadır. Yakın geçmişe kadar yalnızca sınırlı bir yaş aralığı ve hizmet talebine hitap eden bilgisayarlar, günümüzde artan bir ilgi ile karşı karşıya olup, geliştiricilerin üretecekleri her türlü ürüne ilgi duyulmasını sağlamaktadırlar. Talep edilen hizmetlerin baş sıralarında şüphesiz eğlence gelmektedir. İnsanlar sahip oldukları sabit veya mobil cihazlar ile boş vakitlerini keyifli ve nitelikli biçimde geçirmeyi arzulamaktadırlar. Sektörün bu denli hızlı yenilenme sürecinde olması sebebi ile kullanıcıların herhangi bir hedefe ulaşabilmek için beklemeyi kabul ettikleri süre de giderek kısalmaktadır. İnsanlar eğlence amaçlı kullandıkları uygulamalarda uzun yükleme veya indirme sürelerini beklemeden anında ve etkin eğlenceye kavuşmak istemektedirler. Bu durum flash oyunların bir anda yükselişe geçerek gerek amatör gerekse profesyonel eller tarafından hazırlanmasını hızlandırmıştır.


                Bu tarz uygulamalara artan talep ile kişilerin toplu oyunlara erişebilecekleri internet sitelerine karşı da ilgisinde yoğun bir artış yaşanmıştır. Friv Oyunları sitesi bu anlamda en fazla dikkat çeken adreslerden birisi konumundadır. Site üzerinde her yaş ve cinsiyetten kullanıcıya hitap eden çok sayıda oyun bulunduğundan dolayı, ziyaretçi sayısı oldukça üst düzeylerdedir. Bu talebe karşılık vermek isteyen yetkililer sıklıkla güncelledikleri friv oyunları sayesinde kişilerin kendilerini tekrar etmelerini önlemektedir.
                Yetişkin yaştaki kullanıcılar kadar bilgisayar dünyası ile yeni tanışan bireylerin de favorisi olan adres de en fazla kullanılan uygulamalardan birisi friv 7’dır. Ülkemizde hayat bulup yerli ve yabancı televizyon kanallarında yoğun ilgi ile karşılaşmış olan çizgi karakteri konu alan uygulamalar, boyama ve giydirme gibi ufak yaştaki kullanıcıların ilgisini çekecek temeller üzerine kurulmuşlardır.friv 3 oyunu sayesinde kişiye renkler arasında seçim yapma ve uyum sağlama yeteneği yanında fare kullanma becerisi de sağlanmaktadır. Bu şekilde çocuğun gelişimi üzerinde pek çok faydaya sahip olan Friv oyunları, bilinçli ebeveynler tarafından sıklıkla tavsiye edilmektedir. Sizler de adresi ziyaret ederek Pepee Boyama ve daha birçok faydalı oyunu anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder