friv

26 Ekim 2013 Cumartesi

Friv İle Eğlenceyi Yakalayın

Birçok insan boş vakitlerinde oyun oynamayı sever. Oyunların kötü yanı ise, sizin ayırabileceğiniz vakitten daha uzun sürmeleri. İşte bu problemi ortadan kaldıran flash oyunlar, birçok internet sitesinde bulunabilir. İşte, evde ve ya okulda boş vakitlerinizde eğlenmek istiyorsanız bu tür oyunları oynamak isteyebilirsiniz. İnternet ortamında kolaylıkla bulabileceğiniz bu oyunların yeni tanınmaya başlayan bir türü ise friv. Genel hatları ile flash oyunlara benzeyen bu yazılımlar, birçok site tarafında üyelik ya da ücret talep etmeden, kullanıcılara sunuluyor. Kısa ve kolay anlaşılır özellikleri sayesinde küçük boş vakitlerinizi değerlendirmede oldukça başarılılar. Bu tür çoğu oyun, sizin sıkılmanıza fırsat vermeden bitmiş oluyor.


            Avcılık, yapboz, bulmaca türünde çeşitlenebilen oyunlar, zihni fazla yormadan kolaylıkla oynanabilecek türde. İnsanlar, işlerinde ve ya evlerinde bolca boş zaman bulabilmektedir. Bu boş zamanları en eğlenceli değerlendirme şekli de tabi ki oyun oynamaktır. Friv oyunların çeşitlerinin yüzlerce olması, boş vakitlerini değerlendiren insanların her seferinde yeni bir oyun bulabilme ihtimalini doğurmaktadır. Bu şekilde, oyun oynamak isteyen biri, internet sitesine girerek, yeni oyunlar keşfedebilir ve sıkılmadan oyun oynayabilir.

            Bu oyunların en iyi yanı ise, dediğimiz gibi kısa soluklu olması. Birçok oyun, uzun süreli senaryolardan oluştuğu için kısa sürede bitmiyor. Bu durum, oyuncuların oyuna başlamasını engelliyor. Kısa süreli oyunlar ise, uzun sürmediğinden, vakti kısıtlı olan oyuncular için daha iyi bir seçenek halini alıyor. Küçük boş vakitlerinizi değerlendirmede, bu oyunlar sizin için oldukça yararlı olabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder