friv

27 Ekim 2013 Pazar

Friv Giydirme oyunları

Son zamanlarda özellikle kız çocuklarının vazgeçemedikleri oyunu haline gelen friv giydirme oyunları hem eğlendiriyor hem de öğretiyor. Moda kıyafetleri istediğiniz karaktere giydirme imkânına sahip olduğunuz bu oyunları oynadığınızda zamanla bırakamayacaksınız.
Bu tarz oyunlar çocukların renk ve desen algısının gelişmesinde katkıda bulunmaktadır. Ayrıca çocukların boş vakitlerini değersiz ve psikolojisini kötü etkileyecek oyunlar oynamaktansa bu oyunlarla hem eğleniyorlar hem de kendilerini geliştiriyorlar. bu oyunlar kızların nasıl giyinecekleri hakkında da fikir sahibi olmalarını sağlamaktadır.
Giydirme oyunlarında genel olarak tek bir amaç hedeflenmektedir. O da kıyafetlerdeki renk uyumluluğudur. Birçok ünlü çizgi film karakterinin ya da mankenin kıyafetlerini değiştirerek güzel ve şık görünmesini sağlamak sizin elinizdedir. Bazen bir baloya, geziye, partiye, düğüne hazırlık için bazen de sıra dışı tarzlar oluşturmak için kıyafetleri değiştiriyorsunuz. Kıyafetler üzerine şapka, kolye, ayakkabı, bilezik, yüzük gibi aksesuarlar kullanabileceğiniz oyun seçenekleri de bulunmaktadır. Siz de vakit kaybetmeden bu oyunlar ile eğlenmeye başlayın.



Diğer oyunlara kıyasla bu oyunları oynaması daha kolaydır. Hiçbir şekilde ek bir dosya indirmesi, yüklemeler gerekmez. İstediğiniz size uygun oyuna tıkladığınızda kısa bir süre oyunun yüklenmesini beklemeniz yeterli olacaktır. Daha sonra başlama veya play tuşuna basarsınız. Oyun sizi nasıl oynanacağı konusunda yönlendirecektir. Bilgisayarınızın faresi ile çok kolay ve zevkli bir şekilde oyunları sıkılmadan oynayabilirsiniz. Giydirme oyunları ile istediğiniz tarzı sevdiğiniz manken veya karakter üzerinde oluşturma fırsatı buluyorsunuz. Üstelik hem çok eğlenceli hem de çok basittir.

Çeşitli mekânlarda bulunan kızların oraya uyum sağlayacak kıyafetleri giymeleri sizin ellerinizdedir. Gelin odasında, gece klübünde, çarşıda, deniz kenarında, mezuniyet gecesinde, okulda, köyde, hastanede… Birçok seçeneğin bir arada bulunduğu bu oyunları oynamak için sabırsızlanın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder