friv

6 Kasım 2013 Çarşamba

2 Kişilik Altın Avcısı Oyunu

2 kişilik oyunlar birçok kişinin dikkatini çekmeyi başaran ve birçok kişi tarafından beğenilerek oynana oyunlardan bir tanesidir. Özellikle çocukların arkadaşlarıyla beraber bu oyunları oynuyor olabilmeleri bu oyunlara olan ilgiyi de bir hayli artırmıştır. Piyasada bulunan ve birçok kişi tarafından da beğenilerek oynanan 2 kişilik oyunlardan bir tanesi de 2 Kişilik Altın Avcısı oyunudur. Bu oyun sayesinde sizde arkadaşlarınızla beraber saatlerce oyun oynayabilir ve eğlenebilirsiniz.
                Oyuna başladığınız zaman ekranın en üst kısmında iki tane altın avcısı göreceksiniz. Bunları klavyedeki yön tuşları ve W, A, S, D tuşları yardımı ile çok rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Oyunda yapmanız gereken ekranda gözüken altınları toplamak olacaktır. Bunun içinde yukarıda hareket eden kıskacı çok iyi takip etmeli ve kıskaç altın ile aynı hizaya geldiği zaman kıskacı fırlatmalısınız. Kıskacı fırlattıktan sonra eğer doğru yönü bulabilmişseniz altını çekmeye başlayacaksınız. Altını aldığını zaman büyüklüğüne göre sizde para kazanacaksınız. Daha sonra ise kazandığınız paralar ile de çeşitli aletler alarak daha kolay bir şekilde altın toplayabilirsiniz.
                2 Kişilik Altın Avcısı oyununda size altınları toplayabilmeniz için belirli bir süre verilmektedir. Sizin bu süre içerisinde toplayabildiğiniz kadar altını toplamanız gerekecektir. Eğer kıskacı altının olmadığı bir bölgeye atacak olursanız bu durumda size verilen ıskalama haklarından bir tanesini kullanmış olacaksınız. Size her bölüm için 1 ıskalama hakkı verilmektedir ve her yeni bölüme geçtikçe de bu sayı artmaktadır. Belirtilen süre bittiğinde oyunda otomatik olarak bitecek ve dükkâna geçeceksiniz. Eğer dükkândan almak istediğiniz bir eşya varsa bunu alarak bir sonraki bölümde ya da başka bir bölümde kullanabilirsiniz.

                Sizde arkadaşlarınızla beraber eğlenmek istiyorsanız 2 Kişilik Altın Avcısı oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder