friv

24 Kasım 2013 Pazar

Friv 3

İnsanlar boş vakitlerini değerlendirmek için pek çok farklı aktiviteden faydalanmaktadırlar. Kimi zaman hobi olarak benimsediği alışkanlıkları ile ilgilenen kişiler kimi zaman da kendileri ile baş başa kalmayı seçmektedirler. Teknoloji ile uzaktan veya yakından en ufak alakası bulunan insanlar aradıkları eğlenceyi bilgisayar oyunlarında bulmayı ise en az bir kere tecrübe etmişlerdir. Günümüzün hızla gelişen bilgisayar oyunu sektörü geçmişte olduğu gibi belirli bir kullanıcı kitlesine hitap etmek yerine her yaş ve çevreden insana uygun şekilde hazırlanmakta.  Her ne kadar oyun sever olarak tabir edilen sabit bit kitle halen profesyonel ürünleri tercih ediyor olsa da, sıradan kullanıcılar mobil aygıtları veya bilgisayarları üzerinden flash oyunları kullanarak kısa zamanda zahmetsizce eğlenme imkânı elde ediyorlar. İnsanların bu alandaki isteklerini tatmin etmelerini sağlayan Friv gibi internet siteleri de, bünyelerinde bulundurduğu yüzlerce oyunu kullanıcılara sunuyor.


                Friv, yayında olan diğer flash oyun sitelerine göre farklı tasarımı ve içeriği ile dikkat çekiyor. Benzer adreslerde görülebilecek binlerce başarılı veya başarısız oyun arasında kaybolan kullanıcılar, Friv’de böyle bir olumsuzluk ile karşılaşmıyor. Sitenin yapısı gereği en güncel ve sevilen iki yüz elli adet oyunun tek ekranda bulunması, ziyaretçiye rastgele olarak seçeceği oyunun aşırı amatör veya başarısız bir oyun olmayacağı garantisini veriyor. Gerek küçük gerekse yetişkin yaşlardaki kullanıcılara hitap edecek onlarca uygulamanın bulunduğu Friv 3 yaş ve üzeri tüm oyun tutkunları tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.
                Her türlü oyun çeşidinin bulunabildiği Friv 3 oyun türünü ağırlıklı olarak barındırıyor. Yarış, aksiyon ve bulmaca türündeki oyunların site üzerinde yoğun olarak bulunması, bu türlerin tutkunlarını siteye akın ettiriyor.
                Ülkemiz ve dünyada flash oyunlara olan ilginin inanılması güç bir hızla artması sebebi ile bu konuda başarısını devam ettiren internet sitelerinin de yükselişini sürdüreceği konusundaki öngörünün haklılığını ortaya koyuyor.  Friv 3 tarzı başarılı adresleri dilediğiniz zaman ziyaret ederek kaliteli, eğitici ve eğlendirici içeriklere sahip ücretsiz oyunları direkt kullanmaya başlayabilir, kendiniz ve arkadaşlarınız ile rekabete gireceğiniz oyunlarda adrenalini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder