friv

27 Kasım 2013 Çarşamba

Oyun 42


Bilgisayar oyunları uzun yıllardır yazılım ve donanım gelişmelerinin bu denli hızlı olmasındaki ana etken konumundadır. Bu alandaki uygulamaların her geçen gün daha gerçekçi grafik ve ses özelliklerine sahip olmasının arzulanması ile birlikte yapay zekâ, gerçek grafik ve doğal ses etkenleri inanılması güç bir hızda gelişim göstermekte ve bu bağlamda işlemci, ekran kartı ve ses donanımlarının da ilerleme kaydetmesini sağlamaktadır. Hal böyleyken, internetin bir lüks olmaktan çıkarak hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelmesi ile birlikte, insanların oynamak istediği ürünlerin daha hızlı ulaşılabilir ve kolay geliştirilebilir olması gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bununla beraber flash tabanında geliştirilen oynanabilir yazılımlar sayesinde kişiler yalnızca birkaç saniye içinde ulaşabildikleri uygulamaları kısa süreli boş zamanlarında rahatlıkla kullanabilmeye başlamışlardır. Bu uygulamaların oldukça düşük sistem gereksinimleri istemesi dolayısı ile ev ve işlerdeki sabit bilgisayarlar kadar mobil cihazlarda da kullanılabilmesi beğeni ve talep düzeyini arttıran etkenler arasında gösterilmektedir. İnternet üzerinde pek çok başarılı adres oynanabilir flash uygulamaların genel yayınını yapıyor olsa da pek azı Oyun 42’nin başarısına ulaşabilmiştir.

                Uzun yıllardır yayınına devam eden flash oyun platformu, bünyesinde yüzlerce farklı uygulamaya ev sahipliği yapmaktadır. Uygulamaları farklı kategorilere ayırarak kullanıcıların arzu ettikleri türe daha rahat ulaşmasını sağlayan site, bu yönü ile de kendisine duyulan beğeni düzeyini arttırmaktadır. İçeriğinin site yöneticileri tarafından sıklıkla güncellenmesi nedeni ile ziyaretçilerine yerli ve yabancı yapımlar arasında en yeni uygulamaları sunan adres, bu sayede insanların bir raddeden sonra tekrar tekrar aynı oyunları oynamasını da engellemektedir.

                Oyun 42’nin hali hazırda sahip olduğu sabit kullanıcı kitlesi günden güne genişlemektedir. Arayüzünün anlaşılabilir ve basit olması, her yaştan kullanıcıya hitap etmesi, yeni oyunların takip ve eklenmesinin sağlanması gibi faktörler neticesinde benzerlerinden ayrılarak farklı ve başarılı çizgisine devam eden site, kullanıcılarından gelen geri dönüşlere değer vermesinin de yararını fazlası ile görmektedir.

                Flash uygulamalar arasında kaliteli içerik arzu eden kullanıcıların vakit kaybetmeden Oyun 42 adresini ziyaret ederek ihtiyaç duydukları her türden uygulamaya rahatlıkla ulaşabilmeleri mümkün olmaktadır.

               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder