friv

25 Kasım 2013 Pazartesi

Friv Bilardo Oyunu

Friv oyunlar pek çok kişi tarafından beğenilen ve oynanan oyunlardır. Söz konusu oyunların bu kadar fazla beğenilmesinin nedeni hem kısa süre içinde indirilmesi hem de oynanmalarının genellikle son derece basit olmasıdır. Söz konusu oyunlar arasında en çok bilinenler sporla ilgili olan oyunlardır. Ancak bu oyunların yanında yemek pişirme oyunları, aşk oyunları, araba yarışı oyunları, macera oyunları, giydirme oyunları, makyaj oyunları gibi pek çok farklı oyun da bulunmaktadır. Bu oyunlar arasından seçim yapılırken dikkat edilmesi gereken genellikle kişisel zevklerdir.
Kız çocukları genellikle yemek pişirme oyunları, aşk oyunları, evlilik oyunları, Barbie oyunları, Sue oyunları, giydirme oyunları gibi oyunları oynamayı tercih etmektedir. Erkek çocukları ise daha çok macera oyunları, savaş oyunları, yarış oyunları gibi oyunları oynamaktan hoşlanmaktadır.
Erkek çocuklarının en çok oynamaktan hoşlandığı oyunlar arasında bulunan bilardo oyunları pek çok erkek çocuğunun severek oynadığı oyunlardandır. Sadece erkek çocukları değil, kız çocuklarının da zaman zaman oynamaktan hoşlandığı bu oyunlarda yapılması gereken şeyler gerçek bilardo oyunlarında olduğu gibidir. Kurallar aynı kurallardır. Üç Top Bilardo Oyunu ya da Amerikan Bilardo Oyunu gibi iki farklı çeşidi bulunmaktadır. Bazı oyunların gerçek iki kişi arasında oynanması mümkündür. Bazı oyunlar1 da bilgisayar ile oyuncu tarafından oynanmaktadır.



Friv oyunların en önemli özelliği kısa sürede bilgisayarınıza indirmenizin mümkün olmasıdır. Aynı şekilde öğrenilmesinin basit olması da bu oyunların daha fazla oynanmasını beraberinde getirmektedir. Pek çok farklı türde oyun olması çocukların kendilerini oldukça farklı alanlarda geliştirmelerini sağlayacaktır. Sadece beceri oyunları değil aynı zamanda zekâ oyunları da bulunmaktadır. Oyunların bazıları çocuğun bilişsel zekâsına hitap ederken bazı oyunlar da son derece dikkat gerektiren oyunlardır. Dolayısıyla hangi oyun olursa olsun her biri için kısa bir süreye ihtiyacınız olacaktır. Oyunu indirmek için çok az bir zaman gerekecektir. Oyunu indirdikten sonra istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
Friv oyunlar genellikle hem erkek hem de kız çocuklarının boş zamanlarında oynadıkları oyunlar arasında bulunmaktadır. Zaman geçirmek için söz konusu oyunları oynayan çocukların aileleri tarafından doğru yönlendirilmeleri son derece önemlidir. Kendi yaşına uygun olan ve kendi gelişimini destekleyen oyunları oynayan çocuğun kendini daha fazla geliştireceği söylenebilir. Dolayısıyla friv oyunlar arasında tercihte bulunurken bu özelliklerin göz önünde bulundurulması önemlidir.
Pek çok farklı site friv oyunlar arasından en yenilerini ve en iyilerini toparlamaktadır. Bu sayede istediğiniz her türlü oyunu internet üzerinden oynamanız mümkün hale gelmektedir. Normal hayatta oynadığınız futbol oyunlarının yanında bilardo oyunlarını da hem gerçek hayatta hem de internet dünyasında hemen hemen aynı kurallarla oynayacaksınız.


Friv oyunların pek çoğu çocukların zihnini geliştirmektedir. Beceri oyunları ve zekâ oyunları kısa süre içinde nasıl oynanacağı kavranan ama oyun oynama süresinde serci davranılması gereken oyunlardır. Söz konusu oyunlarda en önemli olan şey zamanlama konusunda dikkatli olmak olacaktır. Yapılacak hamlelerin zamanında yapılması, vakit kaybedilmemesi ve en doğru yerden yapılması önemlidir.
Oyun oynamak çocukların gelişimi için oldukça önemlidir. Oyunların her birinin farklı özellikleri vardır. Friv oyunlar indirilmeleri kolay olduğu için çocukların çoğu tarafından oynanması kolaylıkla öğrenilen oyunlardır. Söz konusu oyunlarda dikkatli olmak önemlidir. Aşılan her bir aşamadan sonra yeni bir aşama karşınıza çıkacaktır. Yeni aşama eski aşamaya göre daha zorlu olacaktır. Önemli olan hem dikkat hem de zamanlama konusunda hassas davranmaktır. Bilardo oyunları gibi sporla alakalı oyunlarda da dikkat son derece önemlidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder