friv

18 Kasım 2013 Pazartesi

Friv Oyun Ve Friv 5

Friv oyunlar hem kız hem de erkek çocukların severek oynadıkları oyunlar arasında bulunmaktadır. Bu oyunların bu kadar fazla tutulmasının nedeni hem oyunları oynamanın son derece basit bir şekilde öğrenilmesi hem de söz konusu oyunların her birinin ayrı bir maceraya yönlendirmesidir. Tüm bu oyunların hepsi farklı niteliktedir. Bazı oyunlar tan anlamıyla kız çocuklarına hitap eden oyunlardır, bazıları ise erkek çocuklara hitap etmektedir. Hem kız hem de erkek çocuklara hitap eden oyunlar da bulunmaktadır. Sözgelimi zeka ve beceri oyunları hem kız hem de erkeklere hitap eden oyunlardandır.



Hem duygusal hem bilişsel zekasını geliştirmek isteyen pek çok kişinin tercihi friv oyunlardan oyunlarından yana tercihte bulunmaktır. Bu oyunların her birinin farklı özellikleri bulunmaktadır. Dolayısıyla tüm bu oyunları oynarken oyunun özellikleri ile ilgili bilgi sahibi olmak ve daha sonra oyunu oynamaya başlamak gerekmektedir. Bu oyunların hepsi aşama aşama zorlaşmaktadır. İlk aşamayı geçenler ikinci aşamada daha zorlu bir oyun ile karşılaşmaktadır.



Friv 5 oyunu da son derece popüler oyunlar arasında bulunmaktadır. Söz konusu oyun bir tank savunması oyunudur. Söz konusu oyundan canlı çıkmak için tankın çok iyi savunulması gerekecektir. Bunun için savunma stratejinizi iy bir şekilde ayarlamanız gerekmektedir. Tank ile savaşa hazırlanmanız gerekmektedir. Bunun yanında pek çok farklı Friv 5 oyunlar da bulunmaktadır. Bu oyunlardan bir tanesinde Ninja ile birlikte hem suların hem de yeşilliğin olduğu bir alanda oynayabileceğiniz bir oyundur. Söz konusu oyunda yapmanız gereken şey yön tuşları ya da W, S, D, A tuşları yardımı ile Ninja’nın hareket etmesini sağlamak olacaktır. Ninja’nın yol üzerinde bulunan tüm altınları ve kalpleri toplamasını sağlamanız gerekmektedir. Söz konusu oyunda aynı zamanda space tuşunu kullanmanız gerekecektir. Bu tuş ile Ninja’nın düşmanlarına karşı atak yapmasını sağlamak durumunda kalacaksınız. Hem heyecanlı hem de eğlenceli olan bu Friv 5 oyunu sevilen oyunlar arasında bulunmaktadır.



Friv oyunların her biri farklı niteliklere sahiptir. Bu oyunların her biri zeka geliştirici oyunlardır. Bazı oyunlar bilişsel bazı oyunlar ise estetik becerileri geliştiren oyunlar arasında bulunmaktadır. Tüm bu oyunların her birinin farklı özellikleri vardır. Genellikle kız çocuklarının sevdiği oyunlar arasında giydirme oyunları, aşk oyunları, yemek pişirme oyunları, giydirme oyunları gibi oyunlar bulunmaktadır. Erkek çocukları ise daha çok yarış oyunları, macera oyunları, savaş oyunları gibi oyunlar bulunmaktadır. Her bir oyunun kendine özgü nitelikleri vardır. Dolayısıyla her bir oyunu kavramak için farklı oyun özelliklerini bilmek gerekmektedir. Bu şekilde friv oyunlardan daha çok keyif alınabilir.
Friv oyunların her birini öğrenmek için yanlarında bulunan tanıtım yazılarını okuyabilirsiniz. Bu sayede oyunların niteliklerini öğrenmeniz kolaylaşacak ve böylelikle oyuna rahat bir şekilde adapte olacaksınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder