friv

22 Kasım 2013 Cuma

Friv Ve Friv 1


Friv oyunlar pek çok farklı çeşitte tasarlanmıştır. Söz konusu oyunların her biri farklı özelliklerdedir. Hem kız hem de erkek çocuklarına hitap ede pek çok farklı oyun türü bulunmaktadır. Giydirme oyunlar, yemek pişirme oyunları, aşk oyunları, macera oyunları, yarış oyunları gibi pek çok farklı oyun arasından istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.
Friv 1 oyunlar arasında birbirinden farklı oyun türleri bulunmaktadır. Bu oyunların her birinin farklı özellikleri bulunmaktadır. Söz konusu oyunlar arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey oyunların nitelikleridir. Oyunları her birinin ayrı bir niteliği bulunmaktadır. Genellikle friv oyunların her birinde kontrolü sağlamak için yapmak gereken şey fareyi kullanmaktır.
Oyun oynamak çocuklar için olmazsa olmazdır. Eskiden sokaklarda oynayan çocukların pek çoğu şu anda bilgisayar oyunlarını tercih etmektedir. İnternet teknolojisinin tüm evlerde yaygınlaşması nedeniyle pek çok kişi bilgisayardan oyun oynamak konusunda son derece istekli davranmaktadır. Pek çok çocuk boş zamanlarında friv oyunları oynamayı tercih etmektedir. Söz konusu oyunların bu kadar çok tutulmasının nedeni hem oyunları öğrenmenin son derece basit olması hem de son derece zevkli bir şekilde oynanmalarıdır.



Friv oyunlar arasından seçim yapmak gerekirse pek çok farklı oyun görebilirsiniz. Bu oyunlar arasında macera oyunları, yarış oyunları, giydirme oyunları, yemek pişirme oyunları, aşk oyunları, savaş oyunları gibi pek çok farklı oyun bulunmaktadır. Söz konusu oyunların her birinin farklı özellikleri bulunmaktadır. Yemek pişirme oyunlarında bir yemeğin nasıl pişirileceği ile ilgili bilgi sahibi olan oyuncular, ameliyat oyunlarında ameliyat sürecine ilişkin ayrıntıları takip etmektedir. Bunun yanında giydirme oyunlarında istedikleri herhangi bir güzel kızı giydirebilmekte ve bu kızın fotoğraflarını facebook ya da twitter gibi sosyal ortamlarda paylaşabilmektedirler. Bunun yanında makyaj oyunlarında da aynı durum söz konusu olmaktadır. Makyaj yapılan bir kızın yüzünün görüntüsünü yazıcıdan çıkarmak ya da giydirilen bir kızın görüntüsünü yazıcıdan çıkarmak ve odanın duvarlarına ya da dolapların üzerine asmak da mümkündür.



Friv oyunların en güzel tarafı söz konusu oyunların aşama aşama zorlaşmaya başlamasıdır. İlk aşamada pek çok oyun kolaydan başlamaktadır. Bunun ardından zora doğru tırmanması söz konusudur. Bu nedenle pek çok oyunda aşama aşama ilerlemek oyuna daha çok heyecan katmaktadır. Söz konusu oyunlar aynı zamanda çocukların zekâlarını geliştiren, bilişsel alanda onların kendilerini daha iyi tanımalarına yardımcı olan oyunlardır. Friv 1 oyunlar arasında da pek çok zeka ve beceri oyunları bulunmaktadır. Tüm bu oyunları sadece çocuklar değil aynı zamanda yetişkinler de oynamaktadır. Dolayısıyla bu oyunlar boş zaman etkinliği olarak çok tutulan ve beğenilen oyunlar arasında yer almaktadır.
Friv 1 oyunlar kategorisi içinde birbirinden farklı oyunlar bulunmaktadır. Hangi oyunu denerseniz deneyin hepsinden ayrı bir keyif alacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder