friv

6 Kasım 2013 Çarşamba

Friv ve Mario Oyunları

En sevilen minik oyun kahramanı kim denilse aklınıza hangi karakter gelir. Tabi o küçük bıyıklı ve şapkalı mario karakteri. Mario oyunları denildiğinde hemen akıllara 90 lı yıllar geldi. Mario ile büyüyen bizler artık bu durumu çocuklarımıza devir eti. Nerede ise bütün eski oyunların yerinde yeller eser iken mario oyunları halen en çok oynanan oyunların arasında yer alıyor.

Friv ve Mario oyunları her ne kadar eski versiyonları ile var olsa, son yıllarda daha kısa versiyonlarda çıkmış durumda. Genellikle hoplayan zıplayan para toplayan ve canavarları kâh öldüren, kah üstünden atlayıp kaçmaya çalışan bu minik kahraman herkesi en çok eğlendiren oyunlardan biri olacaktır.
Sizlerde artık çocuklarınız için mario oyunlarını açın ve ne kadar masum bir oyun olduğunu onlarada gösterin. Zaman zaman onunla yenilecek ve canavarlara yem olacak, zaman zaman ise tüm canavarları alt ederek prensesi gidip kurtaracaksınız. Bu harika oyunda sizi her an bir aksiyon ve her an birçok bilinmeyen karşılayacak. Ne olursa olsun altınları toplayacak ve gücünüzü alsa yitirmeyeceksiniz. Eğer istenmeyen canavar ile savaşamaz ve ölürseniz oyun tekrardan başlayacak ve baştan oynamak zorunda kalacaksınız. O yüzden oldukça dikkatli oynayın.

Mario oyunları hem size çocukluğunuzu tekrar yaşatacak, evde çocuklarınız için güvenilir oyunlar bulmuş olacaksınız. İşte sizler için bu denli güzel oyunlar var iken artık canınızı sıkmaya gerek kalmayacak. Aile boyu oyun keyfi ile zaman nasıl geçiyor anlamıyor olacaksınız. İstediğiniz her an bir tık ile dünyanın oyunu sizlerin karşınıza çıkacak. İster mario oyunları, ister birçok temalı oyunlar ile keyfiniz keyif katacak ve en iyi oyunları siz çıkararak herkesin geçemediği alanları gerek şampiyonluğunuzu ortaya koyacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder