friv

27 Kasım 2013 Çarşamba

Friv Oyun Angry Gran Run


Online olarak gelişen oyun sektörü, günümüzde genellikle insanların zaman harcaması açısından büyük kolaylıklar sağlıyor. Zaman harcamaktan ziyade, zaman kullanımından ve rutin işlerinden bunalan insanların tercih etmiş olduğu bu friv  oyun seçenekleri, online olarak oldukça farklı ve estetik bir hava sunuyor. Angry Gran Run ismi ile nam salmış olan bu meşhur oyun, bir teyzenin ev çıkışında engeller ile mücadele etmesi ile oluşuyor. Genellikle bir nevi aksiyon destekli sahneleri ve eğlenceli grafikleri ilgi çeken bu oyun yediden yetmişe büyük bir kitleye hitabettiği için, oldukça sağlıklı seçenekler sunuyor. Online oyun sitelerinin bu anlamda yapmış olduğu çalışmalara bakacak olur iseniz, genellikle demo yahut kısa sürüm modellerinin bu sitelerde yer aldığını görebilirsiniz. Günümüzde oldukça etkili çalışma seçenekleri ile üretilen bu oyunlar, flash destekli olarak çalıştığı için online olarak rahatlıkla ulaşabileceğiniz kullanım alanları dahilinde tasarlanıyor. Hem etkili, hem de ayrıcalıklı seçeneklerin ön planda tutulmuş olduğu bu çalışmalar, oyun oynamayı ve boş vaktini değerlendirmeyi düşünen insanlar için büyük bir zevk aracı haline gelmiştir.
Günümüzde yoğun işlerinden sıkılan yahut yemek arasından kalan vaktini başka işler ile meşgul olarak organize etmeyi düşünen onlarca kişi, oyun sitelerinde çeşitli oyunlar ile karşılaşıyor. Angry Gran Run oyununun temelinde, eğlenceli engelleri aşmak ve teyzenin büyük bir hışım ile çıkmış olduğu evden koşarak uzaklaşmasını sağlamak yatıyor. Bu yüzden hem rahat hem de keyifli zamanlar geçirebilmeniz adına oluşturulmuş olan bu oyun aracılığıyla, engellerden kaçmaya çalışacak ve teyzenin gideceği yere ulaşmasını sağlayacaksınız. Balık, cam, tır, çeşitli çukurlar gibi birçok ilginç engele takılarak hareket eden bu teyzenin en hızlı şekilde puanları alarak gideceği yere götürecek, bu anlamda da puanlarınızı artıracaksınız. Etkili sonuçlar sunan bu oyunu oynamak ise oldukça basit birkaç teoriye dayanıyor. En nemli olan şey, oyunu kontrol ederken tuş seçeneklerine büyük bir titizlik ile hakim olmanızın gerekli olduğunu unutmamanızdır. Bu anlamda sunulan oyun seçeneklerine uygun hareketler ve kullanımlar sunar iseniz, hem eğlenecek hem de boş zamanlarınızı değerlendireceksiniz. Oyun severlerin ve online olarak çeşitli sitelerde oyun oynayanların yakından tanımış olduğu Angry Gran Run Oyunu, kişisel zevkiniz için hem ideal hem de eğlenceli vakitler geçirmenize olanak sunacak tarzdan içeriklere sahip. Bu alanda birçok farklı oyun arasından en çok tercih edilen uygulamalardan birisi olan bu oyun, büyük ödüller de sunabiliyor. Kurucularının yapmış olduğu yayımları takip eder iseniz, belirli dönem online çerçeveler dahilinde ekstra kampanyalar oluşturulabiliyor. Ülke derecesi, yurt derecesi ve benzeri gibi klasmanlar dahilinde bu oyunu oynamak için cep telefonu satın alan insanlar bile oluyor. Cep telefonları için oldukça uygun, hızlı ve pratik olan kullanım seçeneklerini sunan bu oyunu etkili bir şekilde kullanmak ve zamanınızı harcamak istiyor iseniz, nerede olursanız olun arama motoru kullanarak bu oyuna ulaşabilirsiniz.
 Sitemiz aracılığı ile de oldukça hızlı seçenekler dahilinde birkaç tıklama ile oyununuzu oynamaya başlayabilirsiniz. Keyifli dakikalar adına genellikle araba yarışları, aksiyon destekli oyun seçenekleri, kız oyunları, eğlenceli ve kaçırılmayacak olan karikatürist oyunlar gibi pek çok farklı klasmanın bir arada bulunduğu bu oyun seçeneklerini kullanarak, sizler de en çok sevmiş olduğunuz oyunlara rahatlıkla ulaşabileceksiniz. İlgi alanınıza göre birkaç farklı sayfa açıp, site kullanıcılarının en çok tercih etmiş olduğu oyun seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Bu anlamda yapılacak en sağlıklı çalışma, size en yakın olan klavye ile başlıyor. Yalnızca birkaç tıklama işlemiyle alanlarında en çok tercih edilen oyunlara ulaşmak için, daha fazla geç kalmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder