friv

22 Kasım 2013 Cuma

Friv 4

İnsanlar, sahip oldukları tüm teknolojik araç ve gereçleri son raddesine kadar kullanmayı arzu etmektedirler. Çağımızın en çok tercih edilen elektronik cihazlarından olan bilgisayarlar, aktif olarak kullanılmaya başlanıldığı günden bu yana daima içinde eğlence öğesini barındırmıştır. Her ne kadar ana amacı profesyonel anlamda hizmet vermek olsa da, bilgisayar oyunlarının gelişim süreci sayesinde gelişen donanım ekipmanları, bugün tecrübe edilebilen yüksek işlem hızlı gelişmiş cihazların elde edilmesini mümkün kılmıştır. Kişiler sahip oldukları güçlü donanımlar ile gerçeğe en yakın görüntü ve ses özelliklerine sahip profesyonel oyunları tecrübe ederek sanal dünyanın tüm nimetlerinden yararlanmayı arzu etmektedirler. 
                Uzun yıllardan beri bilgisayar oyunları ve teknoloji ile haşır neşir olan kullanıcı kesimin duruma bakışı bu şekilde iken, bir de bilgisayarlar ve internet ile her geçen gün daha çok yaygınlaşan teknoloji sayesinde tanışmış ve cihazından alacağı eğlencenin daha basit ve hızlı şekilde elde edilmesini isteyen insanlar bulunmaktadır. Bu ihtiyacın ve talebin zaman içinde artması sebebi ile yakın geçmişte flash oyunlar popülerliğini arttırmış ve günümüze de milyonlarca kişi tarafından tecrübe edilmeyi sürdürmektedir. Flash programlama tabanının yapısı gereği oldukça basit ve hızlı biçimde hazırlanan oyunlar, profesyonel geliştiricilerin olduğu kadar amatör isimlerin de fikirlerini hızlı biçimde hazırlayarak insanlara sunabilmelerine imkân vermiştir. Bu durum sonucunda yayın hayatlarına başlayan Friv 4 gibi başarılı flash oyun siteleri, uzun yıllar boyu ziyaretçilerine en güncel ve kaliteli uygulamaları sunarak yoğun bir beğeni ve takdir ortamı yaratmıştır.



                Friv 4, basit bir oyun sitesi olmaktan oldukça uzaktır. Uygulama çokluğuna bağlı olarak açılan binlerce oyun sitesinin arasından sıyrılan bu başarılı isim, gerek ara yüzünün sorunsuz şekilde çalışması gerekse içerisinde bulunan oyunların her yaş ve kesimden insana hitap ediyor olması ile fark yaratmaktadır. Friv 4, açıldığı günden bu yana ismini ülkemiz ve dünyada yaymaya devam ederek, tüm profesyonel ve amatör geliştiricilerin ilgi çeken oyunlarını yayınlamaya gayret etmektedir.
                Aynı kategoride incelenebilecek bir diğer başarılı adres ise benzer bir isim ile hayatını sürdüren Friv Oyun’dur. Adaşından farklı olarak Friv Oyun’da bir miktar daha fazla kategori ve alt menü bulunmaktadır. Bu şekilde başarılı adresi ziyaret eden kişilerin aradıkları oyun türündeki uygulamalara daha rahat biçimde ulaşabilmesi sağlanmış ve bu durum özellikle bu tarz uygulamalara henüz yabancı olan kişilerin yoğun ilgisini çekmiştir. Friv 4’de olduğu gibi en yeni ve güncel içeriği sunmaya gayret eden site yöneticileri, ziyaretçilerinden gelen olumlu veya olumsuz eleştirileri de dikkate alarak site görüntüsünü ve içerik düzenlemesini de değiştirebilmektedirler.
                Uzun yıllardır hizmet veren siteler sayesinde başarılı flash oyunlara genel olarak Friv oyunlar da denilmeye başlanmıştır. Dünya genelinde ilgi toplamış ve milyonların takdirini almış uygulamalara kısaca friv oyun ismini takan genç kesim, bu sayede bir ürünün başarılı olup olmadığını da kısa yoldan betimleyebilmektedirler.

                Bilgisayar oyunları sektörünün genel bir duraklama periyoduna girmesi ile birlikte, flash oyunlarda da yoğun artış yaşanması beklenmektedir. İnsanların eski tarz macera ve aksiyon oyunlarına karşı olan ilgisinin yeniden artması, bu alanda çalışmalarını sürdüren profesyonel geliştiricilerin de dikkatini çekmektedir. Friv 4 sitesine düzenli eklenen içerikler arasında ilgi çekici olanların tespit edilmesi ve oynanmaya başlanması yalnızca saniyeler sürdüğünden, güncel ürünleri tecrübe etmek isteyen oyun severlerin vakit kaybetmeden bu başarılı adreslere ziyaret gerçekleştirmesi tavsiye edilmektedir. Sizler de flash oyun dünyasının kaliteli yüzünü Friv oyun ile keşfedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder