friv

6 Kasım 2013 Çarşamba

Macera Oyunları

Macera oyunları genellikle çok levelliolan ve her bölümde sizi birçok sürprizin beklediği oyunların başında geliyor. Sizlerde bu oyunlar ile hem sınırları zorlayacak hem de başarınız ile daha mutlu olmayı becereceksiniz. Birçok farklı karakterin yer aldığı macera oyunları ile artık eğlencenin tam kalbine varmış olacaksınız.
Birçok karakter ile macera oyunlarını oynayabilirsiniz. Zaman zaman ben10 macera oyunları ya da savaş temalı bir macera oyunu ile oynamaya başlayabilirsiniz.

 Her macera oyununun temel amacı farklıdır. Sizler sevdiğiniz türden başlayabilir ve sevmediğiniztakdirde bir başka oyuna geçebilirsiniz.
Macera oyunları içinde en sevilen oyunlardan biri genellikle kahramanın hopladığı zıpladığı, önüne altın ve hediyelerin çıktığı bir yolda ilerleyen başına gelen olaylardan oluşur. Oyuncunun amacı bu karakteri oyunun sonuna kadar sağ salim götürmeye çalışması ve yolda önüne çıkan tüm ganimetleri toplamasıdır. Sizler ne kadar çok puan toplarsınız o kadar birincilik elde eder ve yeni bölümlere geçme şansını elde etmiş olursunuz. O halde sizlerde bu Friv macera oyunlarına iyice konsantre olmalı ve tüm levelleri sırası ile ve başarı ile geçmeye çalışmalısınız.

Macera oyunları zaman zaman zekâ oyunları olarak da karşımıza çıkıyor hem zekân hem de macera oyunu aynı anda sunuluyor ve böylelikle oyuncuyu daha fazla zorlamayı başarıyor. Son derece dikkatli olmalı ve hamleleri dikkatli kullanmalısınız. Var olan silahlarınız var ise yerinde ve isabetli atışlar ile kullanmalı ve harika bir oyun çıkartmaya çalışmalısınız.

Aha fazla adrenalin ve daha fazla eğlence arıyorsanız kuşkusuz bu oyun sizler için harika bir seçenek olacak. O halde daha fazla düşünmeyin ve bir an önce start vererek macera dünyasının tam içine dalıverin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder