friv

6 Kasım 2013 Çarşamba

Pou Oyna


           Bilgisayar oyunları, üretilmeye başladıkları günden bu yana insanların kısa veya uzun vadede keyifle vakit geçirmelerini sağlayan yardımcılar konumunda olmuşlardır. İnternetin neredeyse tüm ev ve ceplere girerek ulaşılması oldukça basit bir hizmet haline gelmesi ile birlikte, insanlar kısa süredeki boş zamanlarını da mobil cihaz veya bilgisayarları üzerinden kullandıkları oyunlar ile doldurmaya başlamış durumdalar. Flash tabanında hazırlanan oyunlar, ufak dosya boyutları ve kolay üretilebilir olmaları sebebi ile geliştirici ve kullanıcılar bazında popülerliğini her geçen gün arttırmaktadır. Okul öncesi yaşlardan yetişkin bireylere kadar geniş bir kullanıcı kitlesine sahip bu oyunlar, onlarca farklı tür ve kategoriye ayrılması sebebi ile bu denli beğeni toplamaktadır.



Öyle ki, geliştiriciler eski zamanın popüler uygulamalarını günümüz dünyasına uyarlayarak yetişkin bireylerin tekrardan çocuk yaşlarına dönmesini sağlamaktadır. 90’lı yılların vazgeçilmez cep oyuncağı sanal bebekler, Pou Oyna uygulaması ile çağa ayak uydurarak sevenlerine sunuluyor.
                Pou Oyna uygulaması kullanıcısına basitçe sanal bir canlıyı küçük yaşlardan alarak büyüme evresini kontrol etme şansı sunuyor. Karnı acıkan, hastalanan, eğlenmek isteyen, uykusu gelen ve tuvaletini yapıp pislenen küçük Pou’nun tüm bu işlemlerini oyuncunun yardımı ile gerçekleştirmesi gerekiyor. Her ne kadar angarya ve keyifsiz işlemler bütünü olarak gözükse de, zamanında birkaç piksellik bir ekrana bakıp hayal gücünü sınırlarını zorlayarak eğlencenin doruklarına ulaşan günümüz yetişkinleri, Pou Oyna ile eski yıllara geri dönerek keyifli vakit geçirebiliyorlar.


                Uygulama, internet üzerinden pek çok adreste bulunabileceği gibi aynı zamanda popüler sitelerden birisi olan Friv Oyun yolu ile de erişilebiliyor. Günümüzün en popüler iki yüz elli oyunun kullanıcısına eğlenceli bir arayüz yardımı ile sunan Friv Oyun, kendisini ziyaret eden kişilerin başarısız ve eğlence vaat etmeyen oyunlar ile karşılaşmasını engelliyor.  
                Oyun oynamanın yaşının olmadığına inanan ve çocukluk günlerine dönüş yapıp anıları hatırlamak isteyen kişilere Pou ve daha birçok farklı uygulamayı bulabilecekleri Friv Oyun sitesini ısrarla tavsiye ediyoruz. Site yönetiminin içeriği güncel ve kaliteli tutma konusundaki kararlı tavrı sürdükçe, oyun severlerden alınacak olumlu geri dönüşler ve talebin de katlanarak artacağı rahatlıkla görülebilen gerçekler arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder